Akció!

Sajnos az általad használt eszköz nem használható a tervezővel. Kérünk, hogy próbálkozz számítógépről, vagy másik böngészővel.

Fényképes Bögre Nyomtatás – Klasszikus 3dl-es

2.490 Ft 2.190 Ft

Legyen bögréd saját fényképeddel!

A bögre a mindennapok eszköze, mert ha kedves megajándékozottunknak, minden nap inni fog belőle. Igényes bögréink szavatolják, hogy ilyenkor még szépet is fog gondolni az ajándékozóról. Bármilyen grafikával, fényképpel ellátható és szinte elnyűhetetlen. A kép a bögre anyagába ég bele, így nagyon tartós ajándékot készítünk neked! Ez jó, hiszen így sokáig fog rólad szépet gondolni az, akinek adod! Fényképes Bögre nyomtatás egyik legkedveltebb formája a tartós, egyedi ajándékok-nak!

Jelenleg a bögréhez 1 képet tudsz feltölteni . Ha ezen kívül mást is szeretnélrátenni ( pl másik oldalára másik fotót, vagy szöveget) , akkor kérlek, hogy e-mailben írd meg számunkra/ küldd el részünkre. info@meglepem.hu

 

 

 

 

Űrtartalom: 3 dl

Szállítási idő: 2-4 munkanap

 

Termékleírás

Fényképes Bögre Nyomtatás – Klasszikus kivitel

A különböző színű bögre elérhetősége a készletek változásával módosulhat.

Fényképes bögre nyomtatás néhány nap alatt, tartós ajándéktárgy, csaknem minden alkalomra! Mosogatógépben mosható, mikrohullámú sütőben is használható, melegíthető. Tervezz fényképminőségű ajándékot!  Céges bögrét szeretnél? Kérd személyre szabott ajánlatunkat ITT!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Fényképes Bögre Nyomtatás – Klasszikus 3dl-es” értékelése elsőként