Fényképes Bögre Nyomtatás – Gyorsan és egyszerűen – Meglepem.hu

Fényképes Bögre Nyomtatás

gyorsan és egyszerűen!

 

 

– egyedi-bogre-nyomtatas

– Ingyenes bögre tervezés –

Válaszd ki a bögre típusát, és indulhat a bögre készítés.

egyedi-bogre-keszitoOlyan, amilyennek tényleg szeretni fogod!

Az fényképes bögre akkor a legjobb ajándék, ha igazán személyre szóló.
Készítsd el úgy saját bögréd, hogy hosszú ideig hű társad lehessen a reggeli kávézáskor.

Gyors kiszállítás, akár másnapraegyedi-bogre-tervezes

Belföldön a GLS futárszolgálatával szállítunk. Az elkészült termékek feladást követően másnap kézbesítésre kerülnek. Ráadásul 7000Ft feletti rendelés esetén a szállítás díjmentes.

Személyes átvétel is

Mégis személyesen vennéd át elkészült fényképes bögréd? Rugalmas nyitva tartással, és könnyű megközelíthetőséggel várunk pesti átvevőhelyünkön, a Deák tér közelében.

Irány a bögrekínálathoz! <

Legyél Te is, több ezer elégedett vásárlónk egyike!

egyedi-bogre

> Fényképes Bögrét Tervezek <

 

Hogyan készül?

Egyedi bögréinket különleges hőeljárással készítjük, mely során a fénykép, grafika, logó magas hőmérsékleten a bögre anyagába szublimál. A technológiának köszönhetően nem következik be kopás, a bögre sokáig szép és tartós marad. Fényképes bögre nyomtatás-i eljárásunk előnye még, hogy az így készült fényképes bögrék mosogatógépben moshatóak, valamint mikrohullámú sütőben is használhatóak. A fényképes bögre gyártása gyors, és akár 1-1 darab is elkészíthető. Nincs minimum rendelési mennyiség. A legszebb minőség eléréséhez tanácsoljuk minél nagyobb felbontású képek kiválasztását. A beérkezett képeket gyártás előtt ellenőrizzük. Amennyiben megfelel a minőségi követelményeknek, elkészítjük a megrendelt ajándéktárgyat. Fényképes bögre nyomtatás után átadópontunkra kerül, avagy opcionálisan kiszállítjuk a megrendelő címére GLS futárszolgálatával. Átadópontunkon 30 napig tároljuk az elkészült bögréket, ennyi időt minden esetben biztosítunk az átvételre. Szállítás esetén a bögréket körültekintően becsomagoljuk, hogy ne sérülhessen a szállítás alatt. A kiérkező csomagot utánvéttel is lehet rendezni. Fényképes bögre nyomtatás kíváló ajándékötlet, hiszen megajándékozottunk lehet kicsi vagy nagy, ugyanolyan jó érzéssel kortyolhatja belőle kedvenc forró italát. A legjobb, hogy így biztosan minden alkalommal eszébe jutunk. Készíts Te is fényképes bögrét szeretteidnek, kollégáidnak.